Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valmiiksi leikatut paperit, värilajitelma

Pyöreät 55mm Snap-on rintamerkit

Sydän Snap-on rintamerkit 40x40mm

Snap-on rintamerkit ja avainperät, helppoa, tee ilman konetta!


Koulut, urheiluseurat, harrastekerhot, mainostajat, käsityöläiset, juhlien järjestäjät, askartelijat! Helppo ja edullinen tuote varainhankintaan, myyntiin, markkinointiin ja askarteluun.

Tulosta, piirrä tai käytä valmista kuvaa, laita kuva rintanappiin tai avainperään ja napsauta osat vastakkain! Kätevää
ja nopeaa! Katso alempaa kohta"Ideoita".

Rintanappi ja avainperä on kirkasta muovia. Rintanappiin kuuluu päälliosa ja tausta jossa on hakaneula. Avainperään kuuluu kaksi osaa, toisessa on avainlenkki kiinni, osat vain napsautetaan yhteen.

60mm rintamerkin toimittaja vaihtui, merkit on nyt todella helppo avata uudelleen käyttöä varten! Voit siis vaihtaa kuvan tilanteen mukaan.

Hinta- ja minimitilausmäärät löytyvät verkkokaupan puolelta

HUOM! Myymälästämme Hämeentie 37, Helsinki voit ostaa tuotteita kappaleittain.

Voit myös vuokrata leikkurin Snap-on sydänrintanapeille tai 55 mm Snap-on rintanapeille. Katso hinnat.

Muotoonleikatut kuvapohjat Snap-on rintanapeille ja avainperille

Saatavana myös muotoonleikatut paperit 60mm ja Sydän Snap-on rintanapeille valkoisen tai värilajitelmana. Käteviä esim. nimilappujen tekemiseen tai lasten kanssa askarteluun, katso verkkokaupastamme

Ideoita


* Tee helposti hauskat merkit muistoksi lasten synttäreille, urheilukilpailuihin, häihin ja muihin perhejuhliin, sisälle esim. valokuva vieraasta tai päivänsankarista.


* Tulosta/kopioi papereille värityskuvia joita lapset voivat värittää, hauskaa myös isommille lapsille ja lapsenmielisille.


* Tee värityskuvia esim. messuille tai vastaaviin toiminnan esittelytilaisuuksiin keräämään kiinnostunutta porukkaa osastolle ja tietysti myös henkilökunnan nimilaput.


* Limaa paperille tarroja, kiiltokuvia tai lehdestä leikattuja tekstejä ja kuvia. Tarroja voi liimata myös rintanapin tai avainperän päälle. Napin tai avainperän sisään voi laittaa kankaasta muotoillun kuvion. Pyöreiden rintanappien sisälle mahtuu melko paksukin kangas, kuivakukka, origami tms. mutta avainperiin vain ohut kangas tai paperi.


Päivitetty 1.2.2017