Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Valmiiksi leikatut paperit, värilajitelma

Pyöreät 55mm Snap-on rintamerkit

Sydän Snap-on
Loppuerä edullisesti!

Snap-on rintamerkit, helppoa, tee ilman konetta!

Koulut, urheiluseurat, harrastekerhot, mainostajat, käsityöläiset, juhlien järjestäjät, askartelijat! Helppo ja edullinen tuote varainhankintaan, myyntiin, markkinointiin ja askarteluun.

Kuvan tai muun sisällön tekemiseen on loputtomasti mahdollisuuksia:

Tulosta kuvia, piirrä itse, leikkaa lehdistä kuvia tai käytä omia valokuvia, laita kuva rintanappiin ja napsauta osat vastakkain! Kätevää ja nopeaa! Katso alempaa kohta"Ideoita".

Rintanappi on kirkasta muovia ja siihen kuuluu päälliosa ja tausta jossa on hakaneula, osat vain napsautetaan yhteen.

Merkit voi avata uudelleen käyttöä varten! Voit siis vaihtaa kuvan tilanteen mukaan. Saattaa olla että joku yksilö menee niin tiukasti kiinni että sitä ei saa auki mutta pääsääntöisesti ne aukeavat ilman ongelmia.

Hinta- ja minimitilausmäärät löytyvät verkkokaupan puolelta

HUOM! Myymälästämme Hämeentie 37, Helsinki voit ostaa tuotteita kappaleittain. Katso poikkeukset tähän aikaan liittyen vasemmasta reunapalkista!

Voit myös vuokrata leikkurin Snap-on sydänrintanapeille tai 55 mm Snap-on rintanappien papereille. Katso hinnat.

Saatavana myös muotoonleikatut paperit 55 mm ja Sydän Snap-on rintanapeille valkoisena tai värilajitelmana. Käteviä esim. nimilappujen tekemiseen tai lasten kanssa askarteluun, katso verkkokaupastamme

Ideoita


* Laittamalla sisälle kuvan juhlien sankarista, teet helposti hauskat merkit muistoksi lasten synttäreille, urheilukilpailuihin, häihin ja muihin perhejuhliin,


* Tulosta/kopioi papereille värityskuvia joita lapset voivat värittää, hauskaa myös isommille lapsille ja lapsenmielisille. Tee värityskuvia esim. messuille tai vastaaviin toiminnan esittelytilaisuuksiin keräämään kiinnostunutta porukkaa osastolle ja tietysti myös henkilökunnan nimilaput.


* Limaa paperille tarroja, kiiltokuvia tai lehdestä leikattuja tekstejä ja kuvia. Tarroja voi liimata myös rintanapin päälle. Napin tai avainperän sisään voi laittaa kankaasta muotoillun kuvion. Pyöreiden rintanappien sisälle mahtuu melko paksukin kangas, kuivakukka, origami tms.

Päivitetty 1.2.2020