Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

POISTO Snap-on Sydän- rintanappi 40x40mmHääaskarteluun, valmistujaisiin, kastejuhliin edullisesti esim. paikkamerkiksi ja rintaan laitettavaksi niin vieraan nimi jää mieleen. Tee eriväriset mekit kummankin puolison sukulaisille, yhteisille- ja ei vielä yhteisille kavereille....

Snap-on sydän-rintanappi, koko 40 x 40 mm.  Pieni ja nätti rintamerkki esim. häihin ja muihin perhejuhliin tai lemmikin kuvalle.
Lisänä tarjouksessa mukana tilausmäärän verran, 300kpl tai 100kpl valkoisia sydämen muotoisia papereita merkeille piirtämistä/kirjoittamista varten.

Helppo tapa tehdä rintamerkit ilman konetta. Laita kuva, napsauta päälli- ja takaosa yhteen ja rintamerkki on valmis. Kuvan voi leikata valokuvasta, oikean koon ja muodon saat neulataustaa mallina käyttäen, tai piirtää mukana tuleville oikean muotoisille papereille .

Saatavana myös värilajitelma sydän-papereita.  Haluatko mielummin juuri tietyn värisiä papereita (tulostuspaperivärit), kysy hintaa tilaukselle.

Huom! Jos haluat tulostaa ja leikata kuvat, meiltä voi vuokrata leikkurin jolla saat täsmälleen oikean muotoisia sydämiä merkkiin!
Jos haluat että teemme koko homman puolestasi, leikkaamme ja laitamme paperit merkkeihin, ota yhteyttä sähköpostitse, kiitos.

Tarjous voimassa niin kauan kun loppuerää rittää  (norm. hinnat 300kpl 170,00 ja 100kpl 70,00).

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
300 kpl Snap-on sydän-rintamerkkejä Poisto60.00 €
100 kpl Snap-on sydän-rintamerkkejä Poisto40.00 €