Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rintamerkkikoneet kouluille, yrityksille, järjestöille, harrastamiseen

Tarvitsetpa yhden tai vaikka kymmenen rintanappikonetta, kysy meiltä. Haluamme että olet hankintaasi tyytyväinen ja autamme mielellämme käyttötarkoituksenmukaisen, parhaan vaihtoehdon valinnassa.

Perustietoa rintamerkkikoneen hankinnasta

Kun haluat tehdä "oikeita" rintamerkkejä, tarvitset nämä.

  • rintamerkkikoneen jolla merkki puristetaan kasaan
  • rintamerkkipohjat joista merkki tehdään, yläosa, neulatausta ja kalvo
  • kuvan josta haluat merkin tehdä

Kuvat voi leikata saksilla, varsinkin koulukäytössä se kehittää ergonomiaa ja huolellisuutta.
Leikkaminen helpottuu kun leikkurajan piirtää sabluunalla. Suurisuuntaisemmassa urakoinnissa leikkuri helpottaa hommaa huomattavasti.

Samalla koneella voi tehdä rintamerkkien lisäksi magneetteja. Joihinkin kokoihin on myös pullonavaaja-magneetteja, taskupeilejä, avainperiä yms.


Koulu-, järjestö-, nuorisotalo- ja kirjastokäyttöön suosituksemme on kone Badge Maker 900 Kone on helppo, kestävä ja toimintavarma hankinta. Kokovaihtoehdot 25mm, 38mm ja 59mm.

Yhdistyksille, puoluelle, yrityksille, markkinointiin ja tiedottamiseen jne. Samat koneet kuin yllä tai Badge Maker Flex jossa vaihdettavat osat eli samalla koneella voi tehdä eri kokoisia merkkejä: koot 25mm, 38mm ja 59mm.

Kysy muitakin kokoja, esim. 75mm konetta n. 2vko:n toimitusajalla.

Oman yrityksen aloittaminen pienin investoinnein: Katso ajatuksia siitä kannattaako oma kone, vuokraus vai teettäminen!

Jos koneen valinta tuottaa vaikeuksia, kysy meiltä, autamme mielellämme valinnassa. Meille on todella täkeä asia että hankkimasi rintamerkkikone sopii juuri sinun tarkoituksiin eikä jää käyttämättä.

Alta löydät yhteystiedot ja yläpalkista myös yhteydenottolomaakkeen

Leikkurin valintaan kannatta paneutua kunnolla, sillä on suuri merkitys koneen hyödyntämisessä. Tärkeintä on miettiä millaisia määriä nappeja yleensä tehdään kerrallaan. Jos teet joitakin kymmeniä kerrallaan, käsin leikkaaminen on järkevä vaihtoehto. Leikkurinhan voi myöhemmin hankkia jos se tuntuu tarpeelliselta.

Jos määrät ovat satoja kerrallaan, leikkuri on lähes välttämätön jos teet leikkuutyön itse. Jos määrät ovat tuhansia, leikkurilta vaaditaan jo selkeästi tehokkuutta.

Jos painatat kuvat painossa, kannattaa ehkä kysyä stanssausta oikeaan kokoon jolloin säästät leikkurin hankinnassa ja erityisesti leikkuuseen menevän ajan ja vaivan.

Tutustu tarkemmin leikkureiden esittelyyn.