Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Enenet Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.


Rekisterinpitäjä:

Enenet Oy aputoiminimi Promohobby (y-tunnus 1061739-7 )
Tammimäentie 24 A 01520 Vantaa


Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö:

Taru Lönnrot / Enenet Oy Tammimäentie 24 A 01520 Vantaa
050-3701821 puh. arkisin klo 10-16
e-mail: myynti @ promohobby.com


Rekisterin nimi:

Enenet Oy:n asiakasrekisteri


Rekisterin pitämisen peruste: Rekisteri perustuu asiakkuuteen. Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksella.

Rekisterin käyttötarkoitus:

Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään Enent Oy (Promohobby.com) palveluihin liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.


Rekisterin sisältämät tiedot:

Asiakasrekisterissä voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Rekisteröidynperustiedot, kuten nimi, postiosoite, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot ja yhteyshenkilön nimi
Työnantajayrityksen nimi ja y-tunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
Asiakkuuteenliittyvät tiedot, kuten hankitut tuotteet ja palvelut
Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot


Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötietoja kerätään palvelua käytettäessä. Ulkopuolelta tietoja saatetaan päivittää Ytj:n sivuilta ja Luottotietorekisteristä, koskee laskutus- ja vuokrausasiakkaita.


Tietojen luovutus:

Emme luovuta tietoja missään muodossa ilman erillistä ja tapauskohtaista lupaa yrityksen ulkopuolisten käyttöön.


Rekisterin suojaus:

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.


Kielto- ja tarkastusoikeus:

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista
ilmoittamalla siitä Enenet Oy:lle puhelimitse 050-3701821 puh.
arkisin klo 10-16 tai sähköpostiin myynti @ promohobby.com


Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Enenet Oy aputoiminimi Promohobby (y-tunnus 1061739-7 )

Tammimäentie 24 A 01520 Vantaa tai e-mail myynti@promohobby.com


Rekisteriselostepäivitetty 15.5 2018.